Contact Us

WhatsApp

+31 (0)6 44674050
Selecteer een pagina

Heeft u een wespennest ontdekt?

Wanneer er veel overlast ontstaat is het verstandig om het wespennest te laten behandelen en vervolgens te verwijderen. Een wespennest in huis zelf verwijderen of weghalen kan pas veilig worden uitgevoerd wanneer de activiteit in het nest gestopt is.

Wilt u hulp met het verwijderen van bijen of hommels?

Heeft u een bijenzwerm gevonden? Geen paniek! Een zwerm is niet gevaarlijk. Blijf rustig en houd afstand. Als imker kom ik deze zwerm gratis bij u ophalen. Als ik zelf even niet in de gelegenheid ben, regel ik een imker in uw buurt.

bestrijding overige overlastgevende insecten

Het wel of niet bestrijden van insecten is heel vaak een kwestie van “kennis van hun leefwijze”. In Nederland kennen we ongeveer 30.000 soorten insecten, waarvan slechts 150 soorten schadelijk zijn voor mensen en/of materialen.

Wespenbestrijding in Limburg

Last van wespen?

Wespenbestrijding in Limburg

Het verwijderen van een wespennest is een lastige en gevaarlijke taak en daarom kunt u dit het best overlaten aan een expert. Op het gebied van wespenbestrijding is ‘Eerste Hulp Bij Wespen’ uit Echt dé specialist in Midden-Limburg. Ik heb jarenlange ervaring met de bestrijding van wespen en hulp en advies bij overlast van ander ongedierte. Bij mij kunt u terecht voor een snelle inschatting van uw situatie en ik geef u een eerlijk advies over de oplossingen en de kosten.

Ik kom graag bij u langs voor een inspectie en na stel samen met u een plan van aanpak op. Of u nu last heeft van een wespennest bij uw woning of bedrijfspand, ik help u graag verder met uw wespenprobleem. We werken namelijk zowel voor particulieren als bedrijven.

Heeft u een probleem met ander ongedierte, dan kunt u bij ons terecht voor meer informatie en advies.

Ben Peeters
Ben Peeters
17/12/2022
Snelle, vakkundige service en op vriendelijke manier te woord gestaan
Kaya Sabine
Kaya Sabine
12/12/2022
Super service en veel kennis van het vak! Zeker aan te raden!
Ashley Waller
Ashley Waller
05/12/2022
Super tevreden! Reageert snel, is deskundig en vriendelijk, vraagt een eerlijke prijs. Kan het ieder aanbevelen
Rob Hog
Rob Hog
29/10/2022
Ben zeer tevreden over Harold. Vakkundig en snel op opgelost en nog goede uitleg gekregen waaruit zijn ervaring en liefde voor de natuur blijkt. Als het nog eens nodig is weet ik wie ik moet bellen.....
Cindy Reinders
Cindy Reinders
26/10/2022
Vriendelijke man, hij heeft ons telefonisch netjes te woord gestaan en vervolgens heeft hij het probleem in 1 keer opgelost.
dilano nacinovic
dilano nacinovic
25/10/2022
Harold heeft hele goede service, Op tijd, Komt afspraken na, Prijs-Kwaliteit is goed, Netjes alles achterlaten hoe het stond, Goed advies, Toen Harold bij mij een wespen nest heeft weg gehaald Was alles netjes achter gebleven En ik vond het heel fijn dat ik er advies bij kreeg ik weet wie ik bel als ik nog eens last van wepsen/bijen heb! Fam. Nacinovic
Echt
Echt
24/10/2022
Snel en vakkundig!
Mike Richter
Mike Richter
24/10/2022
Weet waar hij over praat, snelle en goede service en staat je graag te woord! Kortom een zeer goede ervaring!
Martijn Vergoossen
Martijn Vergoossen
24/10/2022
Uit het niets een ware wespenplaag in de voortuin. In de buurt gevraagd wie ik moest bellen, waarop ik werd doorverwezen naar Harold. Zelfde dag nog opgelost, wij blij en de buren ook.... helemaal top!