Contact Us

WhatsApp

+31 (0)6 44674050
Selecteer een pagina

Heeft u een wespennest ontdekt?

Wanneer er veel overlast ontstaat is het verstandig om het wespennest te laten behandelen en vervolgens te verwijderen. Een wespennest in huis zelf verwijderen of weghalen kan pas veilig worden uitgevoerd wanneer de activiteit in het nest gestopt is.

Wilt u hulp met het verwijderen van bijen of hommels?

Heeft u een bijenzwerm gevonden? Geen paniek! Een zwerm is niet gevaarlijk. Blijf rustig en houd afstand. Als imker kom ik deze zwerm gratis bij u ophalen. Als ik zelf even niet in de gelegenheid ben, regel ik een imker in uw buurt.

bestrijding overige overlastgevende insecten

Het wel of niet bestrijden van insecten is heel vaak een kwestie van “kennis van hun leefwijze”. In Nederland kennen we ongeveer 30.000 soorten insecten, waarvan slechts 150 soorten schadelijk zijn voor mensen en/of materialen.

Wespenbestrijding in Limburg

Last van wespen?

Wespenbestrijding in Limburg

Het verwijderen van een wespennest is een lastige en gevaarlijke taak en daarom kunt u dit het best overlaten aan een expert. Op het gebied van wespenbestrijding is ‘Eerste Hulp Bij Wespen’ uit Echt dé specialist in Midden-Limburg. Ik heb jarenlange ervaring met de bestrijding van wespen en hulp en advies bij overlast van ander ongedierte. Bij mij kunt u terecht voor een snelle inschatting van uw situatie en ik geef u een eerlijk advies over de oplossingen en de kosten.

Ik kom graag bij u langs voor een inspectie en na stel samen met u een plan van aanpak op. Of u nu last heeft van een wespennest bij uw woning of bedrijfspand, ik help u graag verder met uw wespenprobleem. We werken namelijk zowel voor particulieren als bedrijven.

Heeft u een probleem met ander ongedierte, dan kunt u bij ons terecht voor meer informatie en advies.

Daphne vM
Daphne vM
2024-04-10
Telefonisch goed en duidelijk advies gekregen over mijn vragen ten aanzien van een mogelijk wespennest. Ik weet waar ik op moet letten en ben voor nu gerustgesteld.
Kevin S
Kevin S
2024-04-09
Meneer om advies gevraagd, omtrent wespen overlast denkt hierbij goed mee. Gesprek als prettig ervaren.
Tom Kuster
Tom Kuster
2024-03-31
Snel geholpen bij vragen over jonge bijen die nu uit de grond komen. Top service.
Glenn Schellekens
Glenn Schellekens
2024-02-26
Reageert snel, zelfs in het weekend. Zoekt naar de juiste oplossing voor het probleem en doet niet moeilijk mochten de werkzaamheden wat groter uitvallen.
Rose
Rose
2024-02-22
Zeer snelle, vriendelijke en vakkundige hulp gekregen, wij hadden een wespennest op zolder. Goede service.
Brimley Poulssen
Brimley Poulssen
2024-02-08
Fijne man, met veel ervaring. Top service! Een echte aanrader.
Jolanda Koken
Jolanda Koken
2023-12-08
Bedankt voor de goede info!
Gert-Jan Van Druten
Gert-Jan Van Druten
2023-12-02
Super advies zonder je onnodig op kosten te jagen.
Mario Hollender
Mario Hollender
2023-11-18
Een geweldige vakman, Hij reageert snel en heeft deskundig het nest verwijderd. Tevens heeft hij ons nog informatie gegeven over de diertjes wat zeer leerzaam is. Wij kunnen hem van harte adviseren.
Anoek Bonants
Anoek Bonants
2023-11-08
Wespennest ontdekt op zolder. Na vervelende ervaring met twee andere bedrijven, bij dit bedrijf uitgekomen. Heel fijn dat Harold meteen op berichten reageert en ons op de hoogte houdt. Goed werk geleverd en goed advies. Vriendelijke man! Een aanrader dus.